_DSC6921-Edit.jpg

Prislistor

Fotografier, utskrifter och mer. Se priserna på våra tjänster innan du bestämmer dig. Vi kan också skapa individuella lösningar för dina behov.

 

Prislista för privatpersoner (för priser för utskrifter se separat prislista längre ner)

På E. CAP-Photo strävar vi efter att ge dig dom bästa bilderna möjligt efter dina önskemål. För att verkligen leva upp till detta har vi också en nöjd kund-garanti som innebär att du som kund är helt utan köptvång om du efter en fotografering inte är nöjd med minst 1 bild. Om så är fallet levereras inga bilder till dig som kund.

Porträttfotografering i studio inkl. 10 digitala fotografier*

Porträttfotografering i studio inkl. 20 digitala fotografier*

Porträttfotografering i hemmiljö inom Umeå inkl. 10 digitala fotografier*

Porträttfotografering i hemmiljö inom Umeå inkl. 20 digitala fotografier*

Bröllop, paket är specialgjorda efter era önskningar för att passa eran speciella dag. Start pris från:

Kostnad/mil utanför Umeå (vid porträtt-fotografering)

CV-porträtt inkl. 3 digitala fotografier
(Ansiktsporträtt för CV eller företags-ID kort)

Ärrfotografering åt försäkringsbolag och liknande

Ytterligare fotografier, per digitalt foto*

Om den önskade fotograferingen är av glamour/nude-art stil ingår det extra tjänster. Se nedan för mer information**

Utskrifter

På E. CAP-Photo har vi möjlighet att erbjuda professionella fotoutskrifter av både dina egna och av oss tagna fotografier. Vi kan själva skriva ut allt från den traditionella storleken på 10x15 cm upp till A2. För att visa separat prislista för fotoutskrifter klicka här.

För företag

För övriga typer av fotograferingsuppdrag eller företagsuppdrag var vänlig kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket efter era behov.

All betalning görs antingen direkt via Swish eller via faktura som skickas via post eller E-Post.  Fakturan skickas samma dag som utförd fotografering om inte annat är överenskommet vid beställning.

Betalningsvillkor 30 dagar. E. CAP-Photo innehar gällande F-skattsedel.

 

*Du kommer att få möjlighet att välja vilka bilder du vill köpa antingen direkt efter fotograferingen eller vid önskan via en speciell skapad och låst hemsida som du kan komma åt hemifrån. Från denna kan du sedan välja dina bilder direkt från din egna dator. Priset inkluderar också standardretusch om du önskar att något ändras efter fotograferingen. Dom digitala bilderna levereras via E-mail, om du önskar kan du även ta med en USB-sticka eller köpa en på plats efter fotograferingen.

**När du beställer en fotografering av mer intim natur för första gången som t. ex. glamour eller nude-art ingår det i priset en första fotografering före huvudfotograferingen. Detta är gjort som en möjlighet för dig som kund att bekanta dig och bli bekväm med fotografen. Det är också en chans för dig att se vilken typ av posering, stämning eller vilka vinklar som är till din fördel för det du vill få ut av dina bilder. Från denna kommer du att få 10 lågupplösta bilder som du får möjlighet att granska hemma innan själva huvudfotograferingen

 

Innan ni gör en beställning ber vi er att gå igenom E. CAP-Photos villkor.

Vi vill också göra er uppmärksamma på att E. CAP-Photo följer gällande lagar och regler enligt GDPR (General Data Protection Regulation). För att läsa mer djupgående kring GDPR än vad du finner i våra villkor, och om hur den påverkar dig som kund, ber vi dig besöka datainspektionens hemsida.

1 500 SEK

2 200 SEK

2 000 SEK

2 700 SEK

7 500 SEK

25 SEK

500 SEK
 

1 250 SEK

100 SEK