Site 2.jpg

Om mig

E. CAP-Photo - Om mig, fotografen i Umeå

 

Välkommen till E.CAP-Photo

Erik Eriksson heter jag, och är grundare av E. CAP-Photo. Jag är en hängiven fotograf från Umeå som fotograferat sedan 2008. I början fotade jag som många allt möjligt men det som fångade mot intresse lite extra var främst porträtt.

Genom åren har detta utvecklats och idag är min största passion porträttfoton och att avbilda människor från deras bästa sida. Jag strävar efter visa upp dig "som du är" och försöker att alltid fånga bilden direkt i kameran. Det innebär att du stolt kan visa upp dina bilder och verkligen vara säker på att det är "du" på bilden.

I mina ögon kan alla bli bra på bild, det handlar bara om att hitta de vinklar och ljus som tar fram det bästa i varje individ. Jakten på detta och glädjen du som kund upplever när jag överträffar dina förväntningar är vad som driver mig och som gör det så intressant att fota människor.

Fotograferingar görs oftast i min hemmastudio men vid önskan är jag inte främmande för att packa ihop och ta med mig min utrustning för att kunna fotografera hemma hos er, utomhus eller om ni råkar ha någon speciell plats i åtanke. 

Förutom att fotografera själv undervisar jag sedan några år tillbaka också inom fotografi och anlitas bland annat terminsvis som kursledare via Studieförbundet Vuxenhögskolan. Jag har också möjlighet att skräddarsy kurser på förfrågan inom olika delar av fotografering.